Catty's Blog

Vormgeving | fotografie | digitale beeldbewerking I video

100

leave a comment »

Een goed verhaal, kun je kort vertellen, maar niet genuanceerd.
Sommige dingen kun je niet vertellen, maar moet je zien, zoals dit ontroerende youtubefilmpje van Emmanuel Kelly aan het begin van het programma van Ivo Niehe.

Zo visualiseren veel vrouwen, waaronder ik, het beeld om ons heen. Het visuele beeld blijft langer hangen dan woorden, ook al kunnen woorden nog zo schokkend gezegd of machteloos geschreeuwd worden. Vrouwen hebben behoefte om kleren op echte mensen te zien in plaats van op modellen én ee­n vrouw wil op alle fronten de leukste, de beste, de slimste, de coolste, de liefste , gelukkigste en meest succesvolste zijn. Daardoor houden ze zich meer bezig met mode, schoenen, tassen, kinderen en profileren zichzelf op facebook.
Mannen zijn meer bezig zijn met auto’s, sport , muziek, film, status, opinie en willen overal de beste in zijn. Zij bevinden zich meer op foursquare

Moederdag is een commerciële dag.
Als je als man toch indruk wilt maken, kun je ook eens kijken wat mist in haar of jullie huis. Iets dat toch aangeschaft moet worden en heel simpel en mooi is.
Volg de afspiegeling van je persoonlijke karakter, zoals ook het ingetogen huis ‘de rustige schil’ of juist de uitbundige omgeving waarin je samen woont of waar ze alleen woont.

Wie weet is het wel de design aan de muur. Design kun je kopen in grote warenhuizen, maar je kunt ze zelf ook leren maken. Volg je een fotografiecursus bij mij dan breng ik jullie elke keer weer op de hoogte van de leukste nieuwtjes en gebeurtenissen in deze fabuleuze design en fotografiewereld.


Cätty

 

Written by Catty's Blog

mei 9, 2012 bij 13:13

Geplaatst in Design, Fotograferen

Tagged with , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: