Catty's Blog

Vormgeving | fotografie | digitale beeldbewerking I video

Stort je in het business avontuur

leave a comment »

Doorzetten.

Wanneer je bedrijven volgt, die heel klein begonnen zijn en inmiddels gigantisch groot, dan leer je er steeds weer bij en kom je elke dag verder. De meeste van dat soort bedrijven zijn begonnen in een schuurtje, kelderruimte of zolderkamer. Eén van die bedrijven is OCC, het motor design bedrijf uit de USA Ik ben nu helemaal om wat betreft motoren, Zij maken geweldige designs en ondanks alle geruzie tussen vader en zoon hebben ze een klein hart en werken kei en keihard. Zelfs voor de NASA en andere mega grote bedrijven maken ze inmiddels design motoren,  óók in Europa.

Wanneer je een sponsor wilt zijn voor mij, laat ik ook een motor maken door OCC. Doorgeven graag! Ik heb daar gigantisch interessante ideeën voor, waar weer iedereen baat bij heeft. Wanneer je dit leest en je kent iemand, dan ga ik daar graag mee om de tafel zitten en houd me aanbevolen.

In deze tijd van recessie is het een kwestie van veel ‘Nee’ incasseren en toch stug doorgaan tot je ‘Ja’ krijgt, dát merk ik zelf ook. Je uithoudingsvermogen moet groot zijn en via via kom je steeds verder. Leuren en hopen dat je een voet tussen de deur kunt zetten kun je leren. Managers en toch ook psychologen helpen je hiermee als je werkelijk wilt. Treed uit je comfortzone, oftewel doe meer dan dat je eigenlijk durft. Houd je vooral ook aan timemanagement.Tevens is de mond tot mondreclame van vrienden en bekenden zeer belangrijk. Mensen worden steeds creatiever in de tijd van recessie. Iedere dag zien we steeds meer reclamefolders bij de post en bijna geen enkel steekt af tegen de rest. Daar heb je een goede designer voor nodig en niet alleen iemand die technisch alles weet op te lossen of op de automatische piloot steeds maar door gaat. Ik bedoel hiermee degene die hetzelfde ontwerp steeds weer in een nieuw jasje steekt. Eén en dezelfde style volgen is ok, dat werkt veel beter. Start wél met een ijzersterk design, dan word je ook niet gezien als ‘spam’ in de brievenbus. In deze wereld zijn we elkaars aanvulling in het zakelijk, actiegerichte tegenover het zorgzaam, bedachtzame. Dát maakt alle business zeer interessant en boeiend.

Inmiddels kan ik me goed voorstellen dat veel mensen naar Paul Junior Design gaan om een motor te laten bouwen. 

Cätty
www.graphicat.nl

Bron:                               Deze kunst van Guillermo Forchino vond ik op internet n.a.v. het programma van Ivo Niehe
The ride of a lifetime

                       

Written by Catty's Blog

januari 30, 2012 bij 15:36

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: