Catty's Blog

Vormgeving | fotografie | digitale beeldbewerking I video

Vakantie

leave a comment »

Voor de één is vakantie leuk. Tijd voor actie of juist ontspanning.
Voor de ander een zinloze tijdsbesteding. Dat kan verschillende oorzaken hebben. 

Waar kies je voor als je weggaat? Een hotelletje is makkelijk en in sommige gevallen geen overbodige luxe. Ik denk daarbij aan stedentrips of trektochten die je kunt maken door onherbergzame gebieden. Alhoewel daar ook gebruik gemaakt wordt van tenten. Kamperen is leuk, als je maar zuidelijk genoeg bent, daar waar het niet regent.
Op buitenlandse campings mag je vaak wel een fikkie stoken. Helemaal als je op safari bent. Vuur schijnt leeuwen overigens niet af te schrikken, zoals zo vaak wordt gezegd. 
Ze komen soms zelfs lekker bij het vuur liggen.
Wat is er nou leuker om lekker te barbecuen na een dagje lopen in de bergen of kitesurfen op het water. Een olielamp aan te steken voor de gezelligheid en zo zijn er nog legio dingen op te noemen, die het kamperen zo anders maken, dan het bivakkeren in een hotelletje of een luxueus hotel.
Toch mis je in je kampeervakantie het chatten, internetten, het makkelijk opladen van je accu’s voor je Ipad, Iphone. Dat is allemaal wel mogelijk in deze solar supertent.

Daarin kun je via wifi je contacten blijven onderhouden met je computer terwijl je in verweggistan bent. Je tent valt zelfs te verwarmen voor de wat koelere nachten.

Volgens mij is een alarmsysteem aanbrengen geen overbodige luxe in dit geheel. Het enige wat je nog mist is een douche en toilet.

Je kunt natuurlijk ook verblijven op een Glamping, een lodge met de luxe van een hotelkamer.  

Wanneer je toch luxe om je heen hebt, kun je gebruik maken van de Miro Video Converter. Dit is gratis te downloaden. Op deze wijze kun je de grote videobestanden overzetten naar je Iphone, Ipod of Ipad.

De Eye-fi is een geheugenkaart voor het draadloos overzetten van je foto’s en video’s naar bijvoorbeeld je favorite site, waar je de video of foto’s met anderen wilt delen.

Met de Action Fit Bluetooth headset van Philips kun je (hard)lopen of fietsen en ondertussen naar muziek luisteren of je telefoon beantwoorden. Ga hier verder voor meer informatie. 

Nog even en je kunt ‘stiekem’ foto’s maken van het meisje of de jongen van je dromen die je in je vakantie tegenkomt.

Have fun.
Cätty http://www.graphicat.nl 

 

 

Written by Catty's Blog

juli 7, 2011 bij 22:46

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: