Catty's Blog

Vormgeving | fotografie | digitale beeldbewerking I video

Fotograferen

leave a comment »

De feestdagen komen er weer aan en dan wordt het tijd om sfeervolle foto’s of film te maken. Persoonlijk fotografeer ik het liefst met daglicht op een heldere dag, maar voor sfeer moet je naar het donker. Als je wilt weten hoe je sfeerfoto’s kunt maken zonder te flitsen, ga dan naar mijn website http://www.graphicat.nl Ik heb namelijk een e-book geschreven over fotograferen, want ik weet alles op dat terrein. Dat klinkt arrogant, eigenwijs en weet ik veel wat, maar ik kan er niet onderuit, het is nou eenmaal zo. Dat is niet te filmen? Dat is wél te filmen! Met name sport. Sport fotograferen of filmen is en blijft een uitdaging omdat het niet eenvoudig is.

Bij dit onderstaande nogal bekend Nederlandse bedrijf kun je toestellen kopen. Klik op onderstaande afbeelding en je kunt een keuze maken uit allerlei camera’s. Je hebt daar ook de bijbehorende photoshop software om aan te schaffen en boeken om photoshop onder de knie te krijgen.


Mocht je toch graag flitsfoto’s willen maken, hetgeen met die donkere dagen bijna niet onontkoombaar is, heb ik hier nog een paar leuke tips dat in Amerika heel erg populair is.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je nu hebt leren fotograferen is het uiteraard schitterend om naar andere landen te gaan. Daar waar het lekker warm is als het bij ons van dat typisch Hollandse weer is. Ik heb een paar leuke e-books gevonden. Wellicht ben je daar in geïnteresseerd. Dit zijn e-books van eigen ervaringen van deze personen en dat is altijd handig. Zo ben ik ook backpacker geweest en de meeste informatie krijg je van andere backpackers. Dat geldt uiteraard ook voor deze e-books. Klik op de foto als je nog meer informatie wilt over het desbetreffende e-book.

Reizen

Hieronder tref je e-books  van:

Canada,  Australië,  Suriname,  Egypte,  Dominicaanse Republiek

Als het bij ons winter wordt begint in Australië de zomer.
Ideaal om de kou uit de weg te gaan, maar dan mis je wel het schaatsen natuurlijk.

Cätty
www.graphicat.nl

Written by Catty's Blog

november 8, 2010 bij 23:32

Geplaatst in Fotograferen, Uncategorized

Tagged with , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: